Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πως αντιμετωπίζουμε την ανακοπή καρδιάς - Εκπαίδευση στο Ηράκλειο


Στην εκδήλωση θα γίνουν επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση από τους παρευρισκόμενουςΣτην εκδήλωση θα γίνουν επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση από τους παρευρισκόμενους

Με σύνθημα Let's save more than 100,000 lives ! - Ας σώσουμε πάνω από 100.000 ζωές ! πραγματοποιείται εκδήλωση αύριο στην Ροτόντα του κτηρίου του τμήματος Φυσικής, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Restart a Heart Day - Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  12:00-15:00 στην Ροτόντα του κτηρίου του τμήματος Φυσικής,

Η εκδήλωση οργανώνεται από το εργαστήριο Αναζωογόνησης της Ιατρικής Σχολής του Π.Κ. αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού κέντρου του Ελληνικού  Συμβούλιου Εκπαίδευσης στην Αναζωογόνηση (ΕΣΕΑΝ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).
Στην εκδήλωση θα γίνουν επιδείξεις αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση από τους παρευρισκόμενους υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) καθώς και προβολή ενημερωτικών βίντεο. Στόχος  είναι ευαισθητοποίηση του κοινού στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με απώτερο σκοπό την αύξηση της επιβίωσης θυμάτων καρδιακής ανακοπής.
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της πρωτοβουλίας www.restartaheart.eu


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...