Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο πρέσβης του Βιετνάμ στη Σπιναλόγκα

Στιγμιότυπο από την ξενάγηση του πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Βιετνάμ κ. Vu Bihn στο μνημείο της Σπιναλόγκας.
Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησε ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, προσκεκλημένος της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλυδών» κυρίας Τζίνας Ξανθάκη.

Ο κ. Vu Bihn, συνοδευόμενος από το γιο του Μιν και την γραμματέα του κα Ιωάννα Κουάτς έμεινε στο γραφικό χωριό της Πλάκας και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 η πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζίνα Ξανθάκη τον συνόδευσε σε ξενάγηση στη Σπιναλόγκα.

Η κα Τζίνα Ξανθάκη και ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Βιετνάμ κ. Vu Bihn ενώ υπογράφει στο βιβλίο μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλυδών».

Τον Βιετναμέζο διπλωμάτη  υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αγίου  Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο  πρόεδρος της κοινότητας Ελούντας κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Βρουχά κ. Μιχάλης  Μπουτσάκης.

Η κα Τζίνα Ξανθάκη και ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου
υποδέχονται τον πρέσβη στο λιμάνι της Πλάκας
Η κα Ξανθάκη στο  σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστηκε  τον κ. Bihn για την παρουσία του στην Πλάκα και την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα, που είχε ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη του μνημείου.

Με αυτή την αφορμή ο Πολιστικός Σύλλογος «Καλυδών» ανακήρυξε τον κ. Vu Bihn, επίτιμο μέλος του και πρεσβευτή Καλής Θελήσεως της καμπάνιας στήριξης της υποψηφιότητας της Σπιναλόγκα και της τελικής της ένταξης στον κατάλογο των μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...