Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στον αέρα η μισθοδοσία των υπαλλήλων του δήμου Γόρτυνας

Νέα έκκληση προς τους δημότες της Γόρτυνας προκειμένου να τακτοποιήσουν άμεσα τις ληξιπρόθεσμές οφειλές τους, απευθύνει ο Δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης, διακηρύσσοντας παράλληλα σε όλους τους τόνους πως η οικονομική κατάσταση του δήμο Γόρτυνας είναι σε πολύ άσχημα επίπεδα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα ακόμη και η μισθοδοσία των υπαλλήλων!

Οπως γράφει το flashnews, ο Δήμαρχος ανέφερε ενδεικτικά πως μόνο οι οφειλές για την άρδευση ξεπερνούν κατά πολύ το 1 εκ. ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ο δήμος αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις της ΔΕΗ, αλλά και να επισκευάσει γεωτρήσεις και δίκτυα.

Μάλιστα επισήμανε πως η δημοτική αρχή ναι μεν έχει αποφασίσει να δείξει ελαστικότητα για οφειλές που αφορούν την ύδρευση, ωστόσο δεν θα δείξει καμία ανοχή στους οφειλέτες της άρδευσης, καθώς από τη χρήση του νερού επωφελούνται επαγγελματικά οι ίδιοι.

«Καλώ τους πολίτες που έχουν οφειλές προς το δήμο Γόρτυνας, να προχωρήσουν άμεσα στην εξόφληση τους, καθώς δεν μπορούμε πλέον ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα να πληρώσουμε, ούτε να βάλουμε καύσιμα στα οχήματα, αλλά ούτε και να επισκευάσουμε τις διάφορες ζημιές. Δυστυχώς ακόμη και η μισθοδοσία των υπαλλήλων κινδυνεύει, με ότι αυτό συνεπάγεται για την συνέχιση της λειτουργίας του δήμου μας.

Κατανοώ πλήρως τι σημαίνει να ζητάς αυτή την περίοδο από τον κόσμο να πληρώσει λογαριασμούς αλλά δυστυχώς επειδή στο θέμα της διαχείρισης του νερού υπάρχει ανταποδοτικότητα, θα πρέπει οι δημότες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αν δεν εισπράξουμε πως θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές στις γεωτρήσεις και στα δίκτυα;

Πως θα επισκευάσουμε τα διάφορα μηχανήματα; Πως θα βάλουμε καύσιμα στα οχήματα; Πως θα εξυπηρετήσουμε τις μεγάλες ανάγκες των πολιτών και τα αιτήματά τους.

Οι οφειλέτες θα πρέπει να αναλογιστούν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος και ο καθένας από την πλευρά του να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...