Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κρήτη: Το διδακτορικό της Μαργαρίτας Παπανδρέου - Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού κλέβει τις εντυπώσεις!

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε να κάνει στην Κρήτη το διδακτορικό της, στην βιολογία...


Τελικά η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ''ψηφίζει'' Κρήτη για τις σπουδές της! Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου Junior, που πήγε στο ΜΑΙΧ στα Χανιά για μεταπτυχιακό και η αδερφή του Μαργαρίτα, αποφάσισε να κάνει στην Κρήτη το διδακτορικό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η Μαργαρίτα Παπανδρέου έφτασε στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και συγκεκριμένα στο ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας (που θεωρείται από τα καλύτερα στην Ευρώπη) με σκοπό να κάνει το διδακτορικό της στη Βιολογία. Μάλιστα ήρθε σε επαφή με καθηγητές και ερευνητές για τις τελικές λεπτομέρειες.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Όσοι τη συνάντησαν στο ΙΤΕ, στις Βούτες, μιλούν για μια πολύ σοβαρή κοπέλα και επιστήμονα, άνθρωπο χαμηλών τόνων ''που δεν πιστεύεις με τίποτα ότι είναι γόνος μιας γνωστής οικογένειας και κόρη πρώην πρωθυπουργού''. Μάλιστα λέγεται πως και ο ίδιος ο πατέρας της δεν παρενέβη παρά το γεγονός ότι διατηρεί στενές σχέσεις με το ΙΤΕ που παρακολουθούσε και ως πρώην υπουργός Παιδείας , αλλά και ως πρωθυπουργός.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου από μικρό κοριτσάκι είχε όνειρο να γίνει βιολόγος και να μην μιμηθεί τον πατέρα της. Παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και θα μπορούσε να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση, εκείνη προτίμησε τη συγκεκριμένη επιστήμη.

Στο μόνο που μιμήθηκε τον πατέρα της ήταν πως θέλησε να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και όχι σε κάποιο στην Ελλάδα. Και τελικά επέλεξε το Imperial College όπου πήρε πτυχίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...