Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το 1o Kαλοκαιρινό Show Μηχανοκινήτων Χανίων


Με μια άνευ προηγουμένου προσέλευση αγωνιζομένων, μελών συλλόγων αλλά και θεατών διεξήχθη το... 1ο Καλοκαιρινό Show Μηχανοκίνητων Χανίων στους Αγίους Αποστόλους την Τετάρτη 11/9.

Μια ιδέα που ξεκίνησε πολύ «ταπεινά» από το Vespa Club Χανίων, και στην συνέχεια με την συμμετοχή όλων των λεσχών και συλλόγων της πόλης έγιναν μια μεγάλη παρέα και συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων κάνοντας έτσι ένα απόγευμα να γεμίσει η πλατεία μηχανοκίνητα κάθε είδους, από τηλεκατευθυνόμενα έως θηρία 4Χ4 και Ιστορικές Κλασσικές δίτροχες και τετράτροχες κούκλες.

Ενώ αρχικά ο σκοπός αυτής της συγκέντρωσης ήταν η γνωριμία των μελών όλων των συλλόγων μεταξύ τους, προέκυψε και το φλέγον ζήτημα της επικείμενης πώλησης του Αεροδρομίου του Μάλεμε, με αποτέλεσμα οι τοπικοί φορείς να συνδράμουν τα μέγιστα, κάνοντας έτσι σε αυτό τοshow την αρχή για μια σειρά κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν μέσα στον επόμενο μήνα.
Περισσότερα από 1500 άτομα πέρασαν από τους Αγίους Αποστόλους, με περισσότερους από 150 συμμετέχοντες από το μηχανοκίνητο σπορ.
Μέρος έλαβαν τα μέλη από : Vespa Club Χανίων & Ρεθύμνου, ΑΛΑ Χανίων, Pista Park Team, ΣΙΠΑΚ, Λέσχη Χανίων 4Χ4, Σύλλογο Κλασσικής Μοτοσικλέτας, ΑΛΜΟΧ, Σύλλογος Αερομοντελιστών Χανίων, Αερολέσχη Χανίων, Moto Trail Χανίων και Harley DavidsonΧανίων.
Το σημαντικό αυτής της διοργάνωσης ήταν ότι περισσότερες από 1500 υπογραφές μαζεύτηκαν στο ειδικό υπόμνημα που θα αποσταλεί στους «ιθύνοντες» για την πώληση του Ιστορικού Αεροδρομίου του Μάλεμε, με την παρότρυνση και την υποστήριξη των: Δημαρχου Πλατανιά κ.Μαλανδράκη, Αντιδημάρχου κ.Καλαϊτζάκη, Αντιδημάρχου Χανίων κ.Λειψάκη, Πρόεδρου ΔΕΥΑΒΑ κ.Σταματάκη και της Αρμόδια στα θέματα Αθλητισμού της Περιφεριακής Ενότητας Χανίων κ.Τζομπανάκης Κατερινας που βρέθηκαν στην διοργάνωση υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά τα «αιτήματα» και τις προθέσεις των μηχανοκίνητων της πόλης μας. Στο πλευρό της μηχανοκίνητης παρέας και ο κ.Κονταξάκης, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, που αν και εκτός Χανίων το απογευμα της Τετάρτης, πρώτος υπέγραψε μέρες πριν, και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό των λεσχών και των μελών τους.









1ikalokairinisinantisihanion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...