Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Δέντρο καταπλάκωσε και διέλυσε αυτοκίνητο στα Χανιά


Μεγάλες ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο προκάλεσε η πτώση ενός αλμυρικιού χθες το μεσημέρι στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων.

 Ενα μεγάλο αλμυρίκι κατέρρευσε στο τμήμα του δρόμου δίπλα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων πέφτοντας πάνω στο μπροστινό μέρος οχήματος  το οποίο και διέλυσε. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές αφού ο οδηγός είχε απομακρυνθεί.

Πάρκαρα το αυτοκίνητο για να πάω να πιω ένα καφέ κοντά στη θάλασσα. Εκεί μου  είπαν μετά από λίγο  ότι ένα δέντρο πλάκωσε ένα αυτοκίνητο, ήρθα και είδα ότι ήταν το δικό μου. Η  ζημιά είναι πολύ μεγάλη είπε στα Χανιώτικα Νέα ο ιδιοκτήτης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως  δεν φύσηξε, ούτε αέρα έβγαλε. Δεν ξέρω τι να πω. Τα αλμυρίκια ξεπατώνονται χωρίς αέρα, πέφτουν με το παραμικρό γιατί δεν έχουν ριζικό σύστημα.

Παραθεριστές της περιοχής ανάφεραν πως γίνεται προσπάθεια να κλαδευτούν τα δέντρα ωστόσο υπάρχουν διάφορα άτομα που ζητούν να μην γίνεται κανένα κλάδεμα και να μην κόβεται κανένα δέντρο.  Καθόμασταν στην παραλία και μας είπαν ότι έπεσε ένα δέντρο πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Το όχημα καταστράφηκε από τη μέση και μπροστά. Ερχονται συνεργεία να κλαδέψουν αλλά δεν τους αφήνουν. Τους λένε να μην κόψουν ούτε ένα κλαδί και φτάνουν τα δέντρα όπως τα αλμυρίκια με 15 μέτρα ακτίνα τα κλαδιά τους, χωρίς ριζικό σύστημα, μέχρι κάποια στιγμή να πέσουν. Τώρα έγινε το συμβάν με το αυτοκίνητο, ευτυχώς που δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος  είπε ο κ. Γιάννης.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία, ενώ συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Χανίων απομάκρυναν τα πεσμένα κλαδιά.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...