Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Συλλαλητήριο με... θεατρικό δρώμενο

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου συνδιοργανώνουν συλλαλητήριο, αύριο, Δευτέρα 15 Ιουλίου, στην πλατεία Ελευθερίας, ώρα 19.30 το απόγευμα ενάντια στο «πολυνομοσχέδιο της Ντροπής» που συζητείται στη Βουλή.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η κυβέρνηση εμμένει στην εφαρμογή του πιο ανελέητου σχεδίου αποσάθρωσης εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων από την μεταπολίτευση και έπειτα εις βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Η πολιτική των μνημονίων της μονόπλευρης λιτότητας της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας , των απολύσεων, της διαθεσιμότητας - κινητικότητας φέρνει όλο και μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στους Έλληνες.

Με το κλείσιμο της ΕΡΤ, την απαξίωση του κοινωφελούς έργου των εργαζομένων στους Δήμους, την κατάργηση τομέων της επαγγελματικής εκπαίδευσης, την κυκλοφορία των ονομαστικών "καταλόγων ντροπής" για όσους τίθενται σε διαθεσιμότητα, βιώνουμε μια πρωτοφανή κατάσταση βιαιότητας και βάρβαρης συμπεριφοράς που τρομοκρατώντας αποσκοπεί στην ισοπέδωση του Ελληνικού Λαού.

Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί. Το συλλαλητήριο στηρίζουν όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ,τους άνεργους, τους συνταξιούχους, γονείς και μαθητές καθώς και όλη την κοινωνία να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ώρα 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας. Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει με την παρουσίαση ενός συμβολικού θεατρικού δρώμενου από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου».

Πηγή: cretalive.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...