Jancis Robinson at a Financial Times Charity Wine Dinner. (Photo credit: Wikipedia) |
Η Robinson – που όπως γράφει δοκίμασε περισσότερα από 10.00 κόκκινα κρασιά- ξεχωρίζει το Μιραμπέλο 2010 από τα Πεζά της Κρήτης και σημειώνει στο σχόλιό της: «Οι ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μανδηλαριά της Κρήτης, δίνουν ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό κρασί, με αρώματα δάφνης χωρίς να είναι υπερβολικά γλυκό. Όχι ιδιαίτερα έντονο, αλλά σύνθετο, ξεχωριστό και ενδιαφέρον.
Το Κοτσιφάλι είναι μια εξαιρετική και ευδιάκριτη στη γεύση και το άρωμα ποικιλία, η οποία όμως δεν έχει σταθερό χρώμα. Γι αυτό καλλιεργείται μαζί με τη Μανδηλαριά που δίνει πλούσιο και σταθερό χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!