Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βιάννος: Τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του


Ένας 40χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί όταν κρεμάστηκε με ένα σεντόνι μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Έμπαρου στη Βιάννο Ηρακλείου.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από τους ανθρώπους με τους οποίους έκανε μαζί μεροκάματα στις ελιές στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συνάδελφοι του βρήκαν κρεμασμένο το 40χρονο Ρουμάνο μέσα στο σπίτι όπου έμενε τον τελευταίο μήνα, με το σεντόνι και αμέσως ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και παράλληλα κάλεσαν τον ιατροδικαστή.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή στο Ηράκλειο ενώ αμέσως άρχισε και η προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίος ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μέχρι τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν τον 40χρονο στην αυτοχειρία ωστόσο η αστυνομία μέχρι τώρα έχει μιλήσει με τη συμβία του.

Όπως γράφει το rismanews.gr ο 40χρονος ζούσε ένα μήνα περίπου στην περιοχή και διατηρούσε σχέσεις με μία ομοεθνή του, χθες βράδυ όμως η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν και έφυγε από το σπίτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η νεαρή Ρουμάνα έχει ήδη καταθέσει στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...