Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Χανιά: Στη "φάκα" και ο τρίτος διαρρήκτης

Στο δόκανο των αστυνομικών αρχών στα Χανιά έπεσε και το τρίτο μέλος της σπείρας των Ρομά που είχε ρημάξει, κλέβοντας διάφορα χρυσά ή ασημένια κοσμήματα δεκάδες σπίτια... σε Χανιά και Ρέθυμνο, από τις 5 έως τις 11 Νοεμβρίου, παραβιάζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο τις πόρτες τους.

Συγκεκριμένα ο τρίτος 46χρονος συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Ο 46χρονος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο ως το τρίτο μέλος εγκληματικής ομάδας, αποτελούμενη από δύο επίσης ημεδαπούς (ΡΟΜΑ), οι οποίοι συνελήφθησαν χθες τη Δευτέρα το απόγευμα, κατηγορούμενοι για διάπραξη πλήθους κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες, σε περιοχές των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης, δρώντας κατά το χρονικό διάστημα από 05-11-2012 έως και 11-11-2012.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων εξακοσίων (1.600) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την εγκληματική δραστηριότητα της ομάδας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...