Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στις αυριανές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Οι ειρηνικές και μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων εκφράζουν με τον πιο γνήσιο τρόπο την αγωνία όλων μας για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας. 
Η εκτελεστική επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία συνεδρίασε έκτακτα υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, στηρίζει ανεπιφύλακτα τις αυριανές πανευρωπαϊκές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να πάρουν μέρος σε αυτές.


Η μαζική συμμετοχή των πολιτών της Ευρώπης σ’ αυτές, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει θετικά τις απόψεις και τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών, ιδίως εκείνων οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι η κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και την κατάρρευση της αυτοδιοίκησης.

Συνδέεται με την αναπτυξιακή διαδικασία και προϋποθέτει την ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα, την απασχόληση και την ανεργία.

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις προσπάθειες της προς την κατεύθυνση αυτή και να σταθεί δίπλα στους πολίτες και απέναντι σε όλους εκείνους που άλλα απεργάζονται.

Τέλος, θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτραπούν οι προωθούμενες απολύσεις εργαζομένων, με την οριζόντια κατάργηση θέσεων, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν έχει το προσωπικό που απαιτείται για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...