Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνουν παντού τους αδίστακτους ληστές του 64χρονου Ρεθυμνιώτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε... τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι 64χρονου Ρεθυμνιώτη.

Οι αστυνομικοί αξιοποιούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δυο δραστών που δε δίστασαν να εισβάλλουν στο σπίτι του ζευγαριού σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού στην περιοχή του Μαρουλά, στο Ρέθυμνο. Οι δύο δράστες, φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο 64χρονος με την 68χρονη σύζυγο του, ζουν μόνοι στο σπίτι. Κρατώντας μαχαίρι τους απείλησαν και άρπαξαν από τους ηλικιωμένους 150 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ.

Η τοπική ΕΛΑΣ παρακολουθεί προβληματισμένη τα αυξανόμενα περιστατικά, ωστόσο αδυνατεί να αντιδράσει καθώς η δύναμή της δεν αρκεί για την αστυνόμευση των απομακρυσμένων χωριών του νησιού. Είναι αυτά τα χωριά που οι ληστές βάζουν στο στόχαστρο. Από την άλλη, οι τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς τα περιστατικά εναντίων απροστάτευτων ηλικιωμένων ανθρώπων πληθαίνουν στην ενδοχώρα της Κρήτης.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...