Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ειδική ομάδα κατά του φασισμού και της βίας στα σχολεία των Χανίων

Ομάδα επιστημόνων που αποτελείται από ειδικούς εκπαιδευτικούς και σχολικούς συμβούλους αναλαμβάνει δράση στα Χανιά για την πρόληψη και διαχείριση της βίας και της επιθετικής συμπεριφοράς στα σχολεία μετά από τα απανωτά κρούσματα που προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία

Οι δράσεις τις ομάδας περιλαμβάνουν ημερίδες ευαισθητοποίησης και υλοποίησης προγράμματος παρέμβασης στις σχολικές μονάδες.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής είναι η Αικατερίνη Βενιανάκη, Προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Χανίων, η Μαργαρίτα Γερούκη, Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, η Πόπη Κασσωτάκη - Ψαρουδάκη, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ν. Χανίων και η Αρετή Μαρματάκη, Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Η δράση και το προφίλ της διεπιστημονικής ομάδας Προλαμβάνω παρουσιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στην Αίθουσα Συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, από την συντονιστική επιτροπή της ομάδας.

PrismaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...