Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: Χαλαρώνει στην Κρήτη και προετοιμάζει το.. yobo!

Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει επαγγελματικά άλματα στο εξωτερικό και συστήνει το yobo σε όλη την Ευρώπη.

Η όμορφη γυμνάστρια ήδη παρουσίασε το πρόγραμμά της σε διαδικτυακό κανάλι του Λονδίνου, ενώ όπως μας αποκάλυψε βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η ωραία Ελένη αυτό το διάστημα χαλαρώνει στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τα νέα επαγγελματικά της σχέδια για τον χειμώνα:

«Εχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια προώθησης του yobo στο εξωτερικό και ήδη τα μηνύματα που πήραμε ήταν αρκετά θετικά. Είμαι της άποψης πως η κρίση βοηθάει τους τολμηρούς» λέει η Ελένη Πετρουλάκη στην «Εspresso» και εξηγεί τι ακριβώς είναι το yobo:

«Πρόκειται για συνδυασμό ασκήσεων yoga και box. Είναι ένα δικό μου πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε φύλο και ηλικία, συνδυάζοντας μοναδικά τη δυναμική και την ταχύτητα του boxing με την ευλυγισία και την ισορροπία της πρακτικής yoga. Στόχος του yobo είναι η ευελιξία, η απώλεια βάρους, η γενικότερη ευεξία και η αντιμετώπιση του καθημερινού στρες. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας».

Οσον αφορά την Ελλάδα, η Ελένη Πετρουλάκη ασχολείται με το γυμναστήριό της, ενώ αφιερώνει αρκετές ώρες και στο διαδικτυακό της κανάλι, asanatv.


ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...