Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η κόρη του Ρασούλη απαγορεύει στην Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί τραγούδια του πατέρα της

Με μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Ναταλία Ρασούλη, δηλώνει πως απαγορεύει από την Χρυσή Αυγή σε συγκεντρώσεις της να χρησιμοποιεί τραγούδια του πατέρα της.

Αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν η μουσική υπόκρουση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Κόρνιθο για τους μετανάστες, με το τραγούδι του Μανώλη Ρασούλη, «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ», στην οποία συγκέντρωση συμμετείχε και το εν λόγω κόμμα.

Αναλυτικά η Ναταλία Ρασούλη έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν, και σε συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ», Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης. Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ» από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...