Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ηράκλειο:''Με έβαλε στο δωμάτιό του και προσπάθησε να με βιάσει''!

Η 35χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς έναν 41χρονο, που λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη...

Μια περίεργη απόπειρα βιασμού καταγγέλθηκε χθες (24-08-2012) στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών από μία νεαρή Βουλγάρα που αφού ζήτησε φιλοξενία από έναν συμπατριώτη της, μετά κατέληξε στην αστυνομία να τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού.

Η 35χρονη γυναίκα πήγε στην αστυνομία και είπε ότι ο 41χρονος συμπατριώτης της, που είχε προθυμοποιηθεί να τη φιλοξενήσει είχε στο μυαλό του... άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, τον ακολούθησε στο σπίτι του, ξάπλωσε μαζί του στο ίδιο κρεβάτι αφού δεν υπήρχε δεύτερο στρώμα στο σπίτι και όταν εκείνος της ζήτησε επίμονα να συνευρεθούν ερωτικά εκείνη αρνήθηκε.

Εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά η 35χρονη πρόλαβε και έφυγε. Ωστόσο πήγε κατευθείαν στο τμήμα όπου και τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού.
Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στην περιοχή της Μεσαράς και κυρίως ποιος κάνει τι, άκουσαν την κοπέλα με προσοχή και άσχετα με το αν ήταν πιστευτή η ιστορία της ή όχι, συνέλαβαν τον συμπατριώτη της για απόπειρα βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...