Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ολόσωμη Φόρμα: πώς να τη συνδυάσεις με στυλ

Λατρεύεις τις ολόσωμες φόρμες και τώρα είναι η εποχή τους.Πώς όμως μπορείς να συνδυάσεις μια ολόσωμη φόρμα με τα σωστά αξεσουάρ για... να σε συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, όποια εμφάνιση κι αν ετοιμάζεσαι να κάνεις;
1. Ναι στα μπλε:

Η μπλε ολόσωμη φόρμα, μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή το πρωί όσο και το βράδυ! Τις πρωινές ώρες φόρεσέ τη μαζί με κίτρινα αξεσουάρ για μία μοδάτη έξοδο, ενώ το βράδυ μπορείς να τη συνδυάσεις με αξεσουάρ σε σομόν αποχρώσεις, μεγάλο κολιέ και ψηλά πέδιλα!

2. Το εμπριμέ σου πάει πολύ:

Πόνταρε στις εμπριμέ ολόσωμες φόρμες για ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος! Εμείς σου προτείνουμε αυτή, με σχέδια από μπλε πεταλούδες! Φόρεσέ τη μαζί με χρυσά-γαλάζια αξεσουάρ, κράτησε μία ψάθινη τσάντα και πλατφόρμες σε nude απόχρωση!

3. Μαύρο και κλασικό:

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι ευκολοφόρετη και μπορεί να αποκτήσει διαφορετικό στυλ και ύφος ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Φόρεσε παπούτσια και αξεσουάρ με έντονο χρώμα για μία μοντέρνα εκδοχή ή επίλεξε τα χρώματα της άμμου για ένα πιο ήρεμο look!

4. Βάλε χρώμα και φαντασία:

Τόλμησε το χρώμα και φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα σε κοραλλί απόχρωση! Σου προτείνουμε 2 επιλογές σε αξεσουάρ για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!
womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...