Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Εκατοντάδες προειδοποιητικές διακοπές νερού σε σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία στον Πλατανιά Χανίων

Σε 300 προειδοποιητικές διακοπές της υδροδότησης προχώρησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΒΑ στην περιοχή του Πλατανιά μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, σε σπίτια, καταστήματα αλλά και ξενοδοχεία λόγω οφειλών και διακανονισμών που δεν τηρήθηκαν μέχρι τις 20 Αυγούστου.
Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο Αντιπρόεδρος της διαδημοτικής επιχείρησης κ. Κώστας Μπεμπλιδάκης, οι διακοπές είχαν καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και μάλιστα διάρκεια λίγης ώρας καθώς οι υπάλληλοι των συνεργείων έκλειναν την παροχή νερού και αφού ενημέρωναν τους ιδιοκτήτες ότι πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της επιχείρησης για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, η υδροδότηση αποκαθίστανταν αμέσως.

Ο κ. Μπεμπλιδάκης μάλιστα σημείωσε ότι στόχος της ΔΕΥΑΒΑ είναι να διευκολύνει τους πολίτες ειδικά σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές συνθήκες ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και για το λόγο αυτό η επιχείρηση θα προβαίνει και σε διακανονισμούς αρκετών δόσεων.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης ανέφερε ο κ. Μπεμπλιδάκης είναι να καλέσει τους πολίτες να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ και να βρουν από κοινού λύση στον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών τους που ανέρχονται σε πάνω από 2 εκ. ευρώ. Αν δεν καταβληθούν ορισμένες από αυτές τότε η επιχείρηση δεν μπορεί να παραμείνει βιώσιμη, εξηγεί ο κ. Μπεμπλιδάκης και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, όπως είναι η μισθοδοσία του προσωπικού, η ΔΕΗ για την λειτουργία των υδροσταθμών κτλ.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι προειδοποιητικές διακοπές στην υδροδότηση δεν είχαν "τιμωρητικό ή απειλητικό χαρακτήρα" και μέχρι το τέλος και αυτής της εβδομάδας δίνεται προθεσμία στους πολίτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Αν ωστόσο δεν υπάρξει ανταπόκριση τότε η επιχείρηση από την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε κανονικές διακοπές υδροδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...