Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Νέος πνιγμός τουρίστριας στο Ρέθυμνο

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό ενός 26χρονου Ρώσου τουρίστα στο Ρέθυμνο που ξεβράστηκε νεκρός σε παραλία του Ρεθύμνου, άλλο ένα περιστατικό πνιγμού αναστάτωσε νωρίς το απόγευμα πολυσύχναστη παραλία του νομού.
Πιο συγκεκριμένα τουρίστρια ηλικίας περίπου 55 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από λουόμενους στην παραλία της Σκαλέτα.

Την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε ναυαγοσώστης και λουόμενοι προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη αργά.

Η επιθυμία της να έρθει στην Κρήτη για διακοπές μετατράπηκε σε τραγωδία. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που απλά διαπίστωσε το θάνατό της και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι τραγική κατάληξη είχε το νυχτερινό μπάνιο που θέλησε να κάνει στο Ρέθυμνο, ένα ζευγάρι νέων απο την Ρωσία.

Οι δύο νέοι βούτηξαν στην θάλασσα, αλλά παρασύρθηκαν απο τα κύματα. Περίπου στις 9 το βράδυ η 25χρονη κοπέλα βγήκε κατάκοπη στην παραλία και έντρομη είπε σε παρευρισκόμενους πως ο 26χρονος φίλος της είχε παρασυρθεί και αυτός στα ανοιχτά.

Αμέσως σήμανε κινητοποίηση στο Λιμενικό Σώμα και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου νέου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου συμμετείχαν από θαλάσσης, πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) θαλάσσια μέσα αναψυχής (jet ski) «ΛΕΥΤΕΡΗΣ» Τ.Ρ. 67 και «ΓΙΩΡΓΟΣ» Τ.Ρ. 71 καθώς και το ιδιωτικό σκάφος «ΑΓΓΕΛΑ» Τ.Ρ. 151, ενώ από ξηράς διενεργήθηκαν πεζές περιπολίες από προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. και από ιδιωτικό όχημα με αρνητικά αποτελέσματα.

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε στην ακτή στην παραλία Ρεθύμνου το πτώμα του 26χρονου από ιδιώτη φύλακα ιδιωτικής επιχείρησης εκμίσθωσης ομπρελοκαθισμάτων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...