Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Γερμανοί μουσικοί παίζουν ... για την τουριστική προβολή της Κρήτης

Μουσικές διαδρομές φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στη Κρήτη και στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Κρήτης και της ενίσχυσης της εικόνας της στη Γερμανία και γενικότερα στις αγορές του εξωτερικού, εντάσσεται το πρόγραμμα των συναυλιών που δίνει στην ανατολική Κρήτη, η γνωστή γερμανική ορχήστρα πνευστών «Vollmaringer Musikanten».

Η ορχήστρα που έχει ιστορία 101 ετών και αποτελείται από 40 μέλη, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, ενώ οι δωρεάν συναυλίες που θα παραχωρήσει από αύριο Τρίτη μέχρι και το Σάββατο, θα τύχουν ιδιαίτερης προβολής στο εξωτερικό, όπου και θα προβληθούν βιντεοσκοπημένες.

Η ορχήστρα που ήρθε και θα παίξει δωρεάν στην Κρήτη, έχει μέλη ηλικίας από 15 ετών και άνω, ενώ η παρουσία της σχετίζεται με την σ' εξέλιξη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτη με το Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας. Εξάλλου ο τίτλος των συναυλιών είναι «Μουσικές διαδρομές φιλίας και συνεργασίας».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ορχήστρα θα παίξει αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Απολλώνια Μπητς στην Αμμουδάρα, την Τετάρτη στο Μπλου Ση Βίλατζ στη Σταλίδα, την Πέμπτη στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο, την Παρασκευή στο Ελούντα Μπητς και το Σάββατο στο Κρέτα Μάρις στη Χερσόνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...