Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Μπακογιάννη και Αυγενάκη με ιδιοκτήτες και οδηγούς ΤΑΞΙ στο Ηράκλειο

Με αντιπροσωπία ιδιοκτητών και οδηγών ΤΑΞΙ συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 14 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα. Ντόρα Μπακογιάννη, και ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας της Προέδρου στην Ανατολική Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα. Μπακογιάννη και ο κ. Αυγενάκης άκουσαν με πολύ προσοχή τα παράπονα και την αγωνία των ιδιοκτητών και των οδηγών ΤΑΞΙ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα ανοίγματος του επαγγέλματος, ενώ δήλωσαν την απογοήτευσή τους από τις συνεχείς και αλλεπάλληλες αναθεωρήσεις των σχετικών ρυθμίσεων στις οποίες προβαίνει το Υπουργείο, χωρίς διάλογο και χωρίς υπευθυνότητα.

Από πλευράς της, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επανέλαβε την πάγια θέση της ΔΗ.ΣΥ. για το πλήρες άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων, ενώ ειδικά για το ζήτημα των ΤΑΞΙ τόνισε:

«Είμαστε υπέρ του ανοίγματος του επαγγέλματος με εκ των προτέρων γνωστούς και ξεκάθαρους όρους και με διαδικασίες που ισχύουν και στις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες. Κρίσιμο είναι να δούμε βεβαίως ποιες θα είναι οι τελικές ρυθμίσεις στις οποίες θα καταλήξει η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε κατόπιν, πάντοτε σε συνεργασία με αντιπροσωπίες των ιδιοκτητών και οδηγών ΤΑΞΙ, η Δημοκρατική Συμμαχία θα διαμορφώσει την τελική της θέση, την οποία θα στηρίξει στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...