Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Ηράκλειο: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος - Νύφη και γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία του Ηρακλείου και στη συνέχεια πήρε μια απόφαση που συζητήθηκε πολύ...
Τα μικρά είναι και τα πιο σπουδαία! Αλλά αυτά τα 'μικρά" στη ζωή μας είναι τα πιο μεγάλα στην πραγματικότητα. Ένα ζευγάρι ο Κώστας και η Αθανασία παντρεύτηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22-02-2014) στην Σταλίδα του Ηρακλείου και αποφάσισαν να μοιράσουν το κρέας του γάμου και την τούρτα σε...οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Και μάλιστα ζήτησαν και τη βοήθεια της "Κίτρινης αποστολής" και του Δημήτρη Αποστολάκη για να μοιραστούν τα φαγητά σε 50 οικογένειες που έδωσαν διπλές και τριπλές ευχές! "Ήταν πραγματικά συγκινητικό αυτό που ζήσαμε με τα παιδιά. Το έκαναν με την ψυχή τους κι έδωσαν χαρά σε πολύ κόσμο. Και σε μας που τα μοιράσαμε" είπε στο cretalive.gr, o κ.Αποστολάκης που ενθαρρύνει κι άλλους να πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο ίδιος ο Δημ. Αποστολάκης έγραψε: "Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή που πραγματικά σε ξεπερνάνε! Χθες (προχθές) παντρεύτηκε ένα νέο ζευγάρι στη Σταλίδα, άγνωστο εντελώς σε εμένα!

Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια φίλη της ομάδας την Ουρανία, όπου με ενημέρωσε ότι το ζευγάρι θέλει να δώσει στην Κίτρινη Αποστολή 5 λαμαρίνες με κρέας 2 λεκάνες με βραστό και 2 κουτές από τη γαμήλια τούρτα.

Αμέσως κλείστηκε το ραντεβού για το απόγευμα όπου το κρέας και η τούρτα μοιράστηκαν σε περίπου 50 οικογένειες! Όταν λοιπόν βλέπεις τέτοιες κινήσεις,λες πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά,και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...