Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΟΠΕ: Ενημέρωση για τις εξαγωγές στην Κρήτη

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης για το 2014 και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Δυνατότητες ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στις χώρες GCC (Gulf Cooperation Council)” και ειδικότερα της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου και Εφέσου).


Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι Σύμβουλοι Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στο Ντουμπάι και στην Τζέντα, κος Βρεττάκης και κος Ξυπολιάς αντίστοιχα, καθώς και ο κος Andy White, Διευθυντής της εταιρείας Daily Mail Group (DMG), η οποία διοργανώνει εκθέσεις Δομικών Υλικού, Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, Εσωτερικής Διακόσμησης κ.λ.π. στις Χώρες της Μέσης Ανατολής.

Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ και Πρόεδρος του ΣΕΚ, κος Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, θα παρουσιάσει του επιχειρησιακού προγράμματος του Οργανισμού για το 2014, με ιδιαίτερη αναφορά στις συγκεκριμένες αγορές – στόχους.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο 2810 343458 και info@crete-exporters.com.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...