Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Ο υπάλληλος που παραιτήθηκε από το δημόσιο για να φτιάχνει σαπούνια!

Ο εικονιζόμενος δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έζησε στο δημόσιο και εξηγεί γιατί πήρε μια απόφαση... αδιανόητη για τους περισσότερους...


Θα μπορούσε να ήταν η πιο... περίεργη είδηση τη χρονιάς που συνέβη. «Νεαρός άνδρας, που εργαζόταν ως μόνιμος διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με 14 χρόνια προϋπηρεσίας παραιτήθηκε, για να φτιάξει τα σαπούνια του».


Παραιτήθηκε και δεν το μετάνιωσε ποτέ, είπε μιλώντας στο MadeinCreta. Aντιθέτως νιώθει περήφανος καθώς έκανε την προσωπική του επανάσταση σε μια εποχή που το δημόσιο ήταν... ο "Θεός" της Ελλάδας. Κι όμως, ο Γιάννης Σκραφνάκης δεν υπολόγισε τίποτα, τον είχε κουράσει το σύστημα και όλα τα «ωραία» που έβλεπε και με πολύ κομψό τρόπο περιέγραψε στο MadeinCreta.

"Δεν μπορούσα άλλο τη στασιμότητα, τη μοιρολατρία και παραιτήθηκα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ύστερα από 14 χρόνια. Ήμουν μόνιμος διοικητικός υπάλληλος και είχα μπει ως τελειόφοιτος σχολής του υπουργείου υγείας. Εργαζόμουν στην αρχή στην κεντρική αποστείρωση του νοσοκομείου...

Στο δημόσιο ζήσαμε την εποχή του βολέματος χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να δούμε πως αυτό θα γίνει καλύτερο. Οι περισσότεροι στο δημόσιο, ήθελαν να κερδίσουν περισσότερα από το κράτος - δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια''.

Με αυτή την αντίληψη το 2005 είπε «άντε γεια» στο δημόσιο για να φτιάξει σαπούνια με ελαιόλαδο. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν το “Ευεργετικό Σαπούνι” και όλα τα προϊόντα τους να φέρουν το όνομα “Work of Sun”, έργα φωτός δηλαδή, εμπνευσμένοι από τον ήλιο και τη γη του νησιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...