Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Σε ποιες περιοχές και οδούς θα επιτρέπεται το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, ανακοινώνεται ότι, στις 04-11-2013, ο Αντιπεριφερειάρχης υπέγραψε απόφαση (η οποία αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο) σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, σύμφωνα με... τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 «Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις».

Η Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη έχει ως εξής:

«Επιτρέπομε την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές κατά την χρονική περίοδο από πρώτη (1) Απριλίου έως τριάντα μία (31) Οκτωβρίου στις παρακάτω περιοχές και οδούς Δήμων του Νομού:

1. Δήμος Χανίων. Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις οδούς: Χάληδων, Σκρύδλωφ, Μπετόλο, Δωροθέου Επισκόπου, Καραλή Δημητρίου, Πόρτου, Κονδυλάκη, Σκουφών, Ζαμπελίου, Ακτή Κουντουριώτη, Θεοφάνους, Θεοτοκοπούλου, Αγγέλου, Κανεβάρο, Ακτή Τομπάζη, Αφεντούλιεφ, Λιθίνων, Σήφακα, Ακτή Ενώσεως, Καλλεργών και αυτά που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις δύο πλευρές τις παλαιάς Εθνικής οδού και στους κάθετους προς την θάλασσα οδούς, που ευρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Χανίων.

2. Δήμος Πλατανιά. Τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν στις δύο πλευρές της παλαιάς Εθνικής οδού που ευρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου καθώς και αυτά που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις κάθετες και παράλληλες προς την οδό αυτή οδούς.
Τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν στην Τοπική Κοινότητα Πλατανιά.

3. Δήμος Κισσάμου. Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στην παραλιακή οδό στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Σκαλίδη και όσα ευρίσκονται στον επαρχιακό άξονα Καλουδιανά-Φαλάσαρνα-Ελαφονήσι.

4. Δήμος Κανδάνου-Σελίνου. Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στην Τοπική Κοινότητα Παλαιόχωρας και την Τοπική Κοινότητα Σούγιας.

5. Δήμος Αποκορώνου. Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Γεωργιούπολης και Καλυβών.

6. Δήμος Σφακίων. Τα καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Χώρας Σφακίων και Φραγκοκάστελου.»
goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...