Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Δύο πορείες διαμαρτυρίας και στο Ηράκλειο

Χωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες, του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ, πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων χαρακτήρισαν ικανοποιητική τη συμμετοχή στην απεργία, κάνοντας λόγο για ποσοστό της τάξης του 50% όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και περίπου 70% σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία και τις μονάδες Υγείας.

Είπαν όμως ότι ανέμεναν μεγαλύτερη συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης και 25ης Αυγούστου, όπου οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Α' ΔΟΥ και έκαψαν φωτοτυπίες από ειδοποιητήρια των εκκαθαριστικών τους σημειωμάτων.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο λιμάνι, όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον γενικό γραμματέα Γιώργο Δεικτάκη.

Νωρίτερα, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια, μέσω των κεντρικών δρόμων, κατέληξε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και εκπρόσωποί του επέδωσαν ψήφισμα στον γενικό γραμματέα.


naftemporiki.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...