Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Τα Χανιά στηρίζουν τους αυριανούς επιχειρηματίες

Αύριο στο ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης Νεάρχου 23 πραγματοποιείται ημερίδα για την επιχειρηματικότητα.  


Της Ελένης Πολυχρονάκη / prismanews.gr


Με μια σημαντική ημερίδα ο δήμος Χανίων και οι αναπτυξιακοί φορείς του νομού σκοπεύουν να ενημερώσουν και να εμψυχώσουν τους πιθανούς αυριανούς επιχειρηματίες, ώστε οι ίδιοι να πάρουν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, και να προάγουν μια σύγχρονη επιχειρηματικότητα μέσα σε πλαίσια δικτύωσης και συνεργασίας με τις υπάρχουσες επιχειρήσεις.
Ο υπεύθυνος του προγράμματος και Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΟΑΔΥΚ, κ. Στράτος Μηλιδάκης μίλησε αποκλειστικά στο prismanews.gr σχετικά με την ημερίδα που σκοπός της είναι να ενθαρρύνει νέους επιχειρηματίες και να τους βοηθήσει στην δικτύωση με τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα δήλωσε Η ημερίδα απευθύνεται στις επιχειρήσεις και στους φορείς με στόχο να αναδειχθούν οι τοπικές πρωτοβουλίες, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ των φορέων και των ιδιωτών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μια επιχείρηση.
Σκοπός της Πράξης είναι η συμβουλευτική, κατάρτιση, επιμόρφωση και υποστήριξη ανέργων και επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης στα πλαίσια της εξέλιξης της Κοινωνικής Οικονομίας. Ο κ. Μηλιδάκης τόνισε πως το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι κυρίως η δικτύωση και η πληροφόρηση, τα οποία θα οδηγήσουν σε σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες, σε μια νέα επιχειρηματικότητα.
Την ημερίδα στηρίζουν ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. στα πλαίσια της Πράξης Χανιά Κοινωνική Συνοχή, ο Δήμος Χανίων, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, το Επιμελητήριο Χανίων, η Σύμπραξη Φορέων Χανίων.
Δείτε τα συνημμένα αρχεία.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο ημέρα Σάββατο στις 10:30π.μ. στο ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, στην διεύθυνση Νεάρχου 23 στα Χανιά. Το θέμα της είναι Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας- Ενεργοποίηση των Τοπικών Επιχειρήσεων και Δικτύωση της Α.Σ. Χανιά Συνεργασία με τους Τοπικούς Συντελεστές. Μέσα στους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πως στήνεται και οργανώνεται μια επιχείρηση, περιλαμβάνονται οι εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Χρήστος Κύρκογλου, η ερευνήτρια Δρ. Μάρα Χαχαμίδου, ο υπεύθυνος δημοσιότητας και πληροφόρησης ΚΕΠΑ,κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων, κ. Θεόδωρος Γαρμπίδη, οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, κύριοι Βασίλης Μουστάκης, Κώστας Μπάλας, Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Δημήτριος Νίκλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...