Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Χανίων

Την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κρήτη. Ο υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν στην υγειονομική περίθαλψη όλης της περιφερειακής ενότητας.

«Άκουσα όλα τα αιτήματα για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του κράτους μας, εντός του 2013 θα έχουμε και κάποιες προσλήψεις γιατρών, αλλά θα έχουμε και προσλήψεις αλλά και μεταφορά νοσηλευτών στο νοσοκομείο Χανίων, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει αυτή την καλή προσπάθεια που κάνει», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. Επίσης, ανακοίνωσε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη ιατρικού προσωπικού ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «μου έθεσαν το αίτημα και από αυτούς που ζητούν -17 στο σύνολο-, ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να μπορέσουμε να φέρουμε μέχρι 10. Ήδη έχουμε φέρει έναν».

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του Νοσοκομείου Χανίων και συνεχάρη το προσωπικό και τη διοίκηση του ιδρύματος, καθώς, όπως είπε, «σε αυτές τις πολύ δύσκολές ώρες έχουν πετύχει να έχουν μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών -κάτι που χρειάζεται το κράτος μας- χωρίς να έχουν έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες».

Στη συνάντηση του υπουργού Υγείας με τη διοίκηση του νοσοκομείου παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, ο διοικητής της 7ης ΔΥΠΕ (Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας) Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, στελέχη της ΔΥΠΕ και εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...