Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Νότες ... πολιτισμού από τη Φιλαρμονική για τους ξένους επισκέπτες του Ηρακλείου

Όμορφες εικόνες και εμπειρίες  είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στους ξένους επισκέπτες του Ηρακλείου τόσο ο Δήμος όσο και ο Οργανισμός Λιμένος που σε αγαστή συνεργασία αποφάσισαν να δώσουν μία σειρά παραστάσεις στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. 

Νότες ... πολιτισμού στην καρδιά της πόλης για όλους εκείνους που θα βρεθούν στο Ηράκλειο στα πλαίσια κρουαζιέρας και για λίγες ώρες θα κάνουν τη βόλτα τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι σειρά παραστάσεων για τους επιβάτες κρουαζιέρας και τους επισκέπτες της πόλης μας, θα δώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00μ.μ., στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, από τα 38 μέλη της Φιλαρμονικής με διεθνείς επιτυχίες στο ρεπερτόριο τους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γιαλιτάκης και ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπρας, συμφώνησαν να προσφέρουν ότι καλύτερο για την επαύξηση των εμπειριών των επισκεπτών μας. Ο πολιτισμός μας και η κρητική φιλοξενία θα γίνει για άλλη μια φορά οδηγός μας για το τι μπορεί να προσφέρει ο προορισμός Ηράκλειο.

« Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την Φιλαρμονική του Δήμου μας », δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπρας.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...