Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

To ART is HARD ταξιδεύει τον Οκτώβριο στην Κρήτη

Μια παλιά αποθήκη, με αποτυπωμένα ακόμα μέσα της τα σημάδια μιας παλιάς αλλά έντονης εμπορικής δραστηριότητας θα φιλοξενήσει ό,τι πιο νέο και πρωτοπόρο στην πόλη του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στο νησί της Κρήτης. 

Ο λόγος για τo ART is HARD, μια πλατφόρμα δημιουργικής έκφρασης χωρίς όρια για νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς που θέλουν να προβάλουν τη δουλειά τους, τις προσδοκίες τους, τα όνειρα τους.

Το ART IS HARD είναι ένα γεγονός εναλλακτικής καλλιτεχνικής δημιουργίας και μουσικής, που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και έχει κάθε φορά σαν στόχο να φέρει κάτω από την ίδια στέγη νέους καλλιτέχνες που δημιουργούν στις παρυφές του πολιτισμικού χάρτη της πόλης.

Έχει στο ενεργητικό του 9 εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη (2 κάθε χρόνο) και μια στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2012.

.. ΑRT IS HARD σημαίνει δράση δημιουργικής έκφρασης χωρίς όρια για όλους όσους το επιθυμούν και μέχρι τώρα δεν είχαν το πρόσφορο έδαφος. ΑRT IS HARD σημαίνει η τέχνη, με ανοιχτή ματιά, ανοιχτή προς όλους.

Το ART IS HARD είναι η νέα πλατφόρμα υποδοχής του "νέου αίματος" δημιουργίας και τέχνης στη χώρας μας σε όλο της το φάσμα και σε κάθε πτυχή της. Σκοπός ιερός, οι νέοι δημιουργοί να έχουν ένα χώρο να καταφύγουν και ένα κανάλι να διοχετεύσουν τα έργα τους ώστε να φτάσουν, με άλλη ταχύτητα πια, στο ευρύ κοινό αλλά και στους πιο εξειδικευμένους επισκέπτες.


Με γνώμονα να ενισχύει την καλλιτεχνική δημιουργία και ταυτόχρονα να διευρύνει τα μέσα διάθεσης της στο κοινό της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και της ελληνικής επαρχίας, το ΑRT IS HARD ορίζει τη νέα ημερομηνία για όσους επιθυμούν να ζήσουν δύο ημέρες καλλιτεχνικής έξαρσης: Ραντεβού, λοιπόν, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013, στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης!

Μια καινούρια πρόκληση για όλους μας!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ occurator@artishard.gr
KAI ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ!!!
(Τα βιογραφικά και τα έργα να αποστέλλονται στο occurator@artishard.gr, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτά)

Οι καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών ή οι απόφοιτοι θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν Δωρεάν στις εγκαταστάσεις του παραρτήματος της Σχολής Καλών Τεχνών στο Ρέθυμνο.
Επίσης, θα έχουν και έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.artishard.gr).
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τη διαμονή και μετακίνηση στο info@artishard.gr

Links:
www.artishard.gr
www.facebook.com/artishard2310

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...