Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η επιβεβαίωση και η συγγνώμη των ΚΤΕΛ για τον ''μάγκα'' οδηγό!

Συγγνώμη από όλο τον κόσμο, τους τουρίστες αλλά και την τοπική κοινωνία, ζήτησε ο Προϊστάμενος του γραφείου κίνησης στο ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης...


κ. Βασίλης Τσουπάκης για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή με οδηγό λεωφορείου ο οποίος απευθύνθηκε με ρατσιστικό τρόπο σε οικογένεια τουριστών από τη Ρωσία.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος οδηγός, σύμφωνα με τον κ. Τσουπάκη επιβεβαίωσε το περιστατικό και τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο μέσα στο λεωφορείο για εκπτώσεις που ισχύουν για "ελληνάκια" και όχι "για τουριστάκια", και για τα οποία το ΚΤΕΛ έλαβε γνώση μετά την καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα.

Ο κ. Τσουπάκης, μιλώντας στο flashnews.gr, επαναλάμβανε τη συγνώμη της επιχείρησης για αυτό το μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δεν αντιπροσωπεύει το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου.
''Οι απόψεις που εξέφρασε ο οδηγός είναι φασιστικές'' "Το ΚΤΕΛ αυτή τη στιγμή στιγματίζεται επειδή κάποιος βρέθηκε και είπε αυτά που είπε. "Αυτές οι απόψεις είναι φασιστικές, δεν νομίζω ότι συμφωνεί κάποιος με αυτές" τόνισε ο κ. Τσουπάκης ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η καταγγελία θα πάρει το δρόμο της.

Ο κ. Τσουπάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του ΚΤΕΛ για τη βελτίωση των υπηρεσιών καθώς όπως είπε υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι η επιχείρηση αντιπροσωπεύει τον τόπο που μένουμε στους τουρίστες. Η επιχείρηση για το λόγο αυτό διενεργεί σεμινάρια στους εισπράκτορες και τους οδηγούς, τόσο για θέματα συμπεριφοράς και επικοινωνίας με σκοπό ακριβώς τη βελτίωση της εξυπηρέτησης όλου του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...