Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Χανιά: Κλειστή από αύριο η σήραγγα Τοπολίων προς Ελαφονήσι

Μέσω δύο εναλλακτικών διαδρομών θα πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης η κίνηση όλων των οχημάτων από τα Χανιά και την Κίσσαμο προς την περιοχή του Ελαφονησίου.

Αφορμή ήταν το ατύχημα με την πτώση πέτρας έξω από τη σήραγγα Τοπολίων που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι μια 34χρονη γυναίκα. Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Αρτέμης Κουτσαφτάκης υπέγραψε σήμερα την απόφαση για διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο αποδεχόμενος σχετική εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Η απόφαση διαβιβάστηκε στους αρμοδίους, προκειμένου να τοποθετηθούν πινακίδες και σημάνσεις για τη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί, παρακάμπτοντας το επικίνδυνο τμήμα του δρόμου.

Οι οδηγοί για να φθάσουν στο Ελαφονήσι θα μπορούν να ακολουθούν δύο εναλλακτικές διαδρομές: Από Ταυρωνίτη - Βουκολιές - Κάνδανο - Πλεμενιανά και από Πλάτανο - Σφηνάρι.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, άμεσα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες αντιστήριξης των πρανών προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο για προστασία από τις πτώσεις πετρών και βράχων και υπολογίζεται ότι στις αρχές του Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, θα τοποθετηθούν ειδικές πινακίδες σήμανσης στις οποίες θα εφίσταται η προσοχή των οδηγών, ενώ θα απαγορευτεί και η βόσκηση στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...