Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Ε.Π.Κ.Κρήτης : Δωρεάν Συμβουλευτική και Νομική στήριξη όλων των ανέργων δανειοληπτών

Επειδή τον τελευταίο καιρό, επικρατεί πολύ σύγχυση, σε όλους τους δανειολήπτες πασών των κατηγοριών, λόγο αμφίβολης πηγής πληροφόρησης, αλλά και μετά τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις, τις τροποποιήσεις των διατάξεων του Ν.3869/2010, τον γνωστό ως νόμο Κατσέλη, το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,αποφάσισε  τα εξής ως προς τις υπηρεσίες που είναι έτοιμη η ΄Ενωση να παρέχει:

1. Δωρεάν Συμβουλευτική και  Νομική στήριξη όλων των ανέργων  δανειοληπτών
΄Η Προσφορά αυτή ισχύει  για άνεργους , τους μη έχοντες εισόδημα από οποιανδήποτε πηγή, και στους  μη έχοντες περιουσιακά στοιχεία Οι δανειολήπτες αυτοί  μπορούν να προσέρχονται καθημερινά  στην ΄Ενωση αφού κλείσουν "ραντεβού" στην Γραμματεία της ΄Ενωσης (τηλ.2821092306), προσκομίζοντας κάθε στοιχείο που αποδεικνύει τα παραπάνω.
2.Συμβουλευτική και Καθοδήγηση των μελών που βρίσκονται στο "μεταβατικό στάδιο ένταξης στο N. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4161/2013)
Η ΄Ενωση, θα συνεχίσει να ενημερώνει, να καθοδηγεί και να παρέχει  συμβουλευτική , καθοδήγηση  και έγγραφη διαπραγμάτευση με τις τράπεζες στο στάδιο προ του δικαστηρίου, για όσους μπορούν να ενταχθούν στο Ν. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά , καθώς και στο στάδιο του προδικαστικού συμβιβασμού (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
3. Νέο πρόγραμμα διευκόλυνσης και ρύθμισης των ενυπόθηκων δανείων  ρύθμιση  ενυπόθηκων δανείων (Ν.4161/2013)
  Η ΄Ενωση αναλαμβάνει να ενημερώνει οφειλέτες  για το αν καλύπτουν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο νέο πρόγραμμα διευκόλυνσης και ρύθμισης των ενυπόθηκων δανείων για ενήμερους δανειολήπτες και να συνδράμει στη διαδικασία συμπλήρωσης των δικαιολογητικών.
4.ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ
  Το Γραφείο Προστασίας Καταναλωτή, ( τηλ. 2821092666 )  καθημερινά  θα εξακολουθήσει να δέχεται τις καταγγελίες των καταναλωτών,( για αθέμιτες  παραπλανητικές πρακτικές, καταχρηστικές πρακτικές, υπέρβαση τιμών, αγαθών και υπηρεσιών) από επιχειρήσεις, θα συνεχίσει να διεκδικεί επιστροφή χρημάτων από τις Τράπεζες και άλλους Φορείς (ΔΕΗ)κ.λ.π
5. Τέλος αυτόβουλα κάθε καταναλωτής, μπορεί να αιτήσει την εγγραφή του ως μέλος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.
Πληροφορίες- Ενημέρωση στα τηλ.2821092306 ,2821092666 και 2842020140

                        Η  Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                             Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...