Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ρέθυμνο: Αγώνες beach running

TO Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης, στα πλαίσια του εναλλακτικού τουρισμού που συμπεριλαμβάνεται και ο Αθλητικός Τουρισμός και έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, διοργανώνει Αγώνα BEACH RUNNING για αθλητές και μη, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30 π.μ. με σημείο εκκίνησης το κτίριο Δελφίνι. 

Η διαδρομή που θα καλυφθεί είναι: Κτίριο Δελφίνι (εκκίνηση) – Ξενοδοχείο Perl (αναστροφή) – Κτίριο Δελφίνι (τερματισμός). Στους αγώνες beach running 5.000 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι είναι άνω των δεκαπέντε(15) ετών.

Τις δηλώσεις συμμετοχής ατομική ή ομαδική ( εάν πρόκειται για σύλλογο, δημόσια υπηρεσία ή οποιονδήποτε άλλο φορέα και ομάδα «παρέα» δημοτών, μπορούν να τις προμηθεύονται από το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα) κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) 8:00-15:00μμ.Τηλ. Επικοινωνίας 2831057044   fax: 28310-29550 και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 14:00 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου (Στάδιο Ρεθύμνου), αλλά όσοι επιθυμούν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον χώρο της εκκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...