Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ηράκλειο: Συνάντηση περιφερειαρχών Κρήτης και Κιέβου για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος

Mε στόχο την προώθηση των κρητικών αγροτικών προϊόντων στην Ουκρανία, μέσω μεγάλης έκθεσης στο Κίεβο, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την περιοχή, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, με τον περιφερειάρχη Κιέβου, Anatolii Prysiazhniuk.

Ο τελευταίος ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για τη συνεργασία τους, επισημαίνοντας ότι η Κρήτη είναι αγαπημένος προορισμός των Ουκρανών και αναφέρθηκε στην ενίσχυση φέτος του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα, αλλά και στο θέμα της προώθησης των κρητικών προϊόντων.

Μίλησε, εξάλλου, για την θετική απήχηση, που είχε στην πατρίδα του και ευρύτερα η πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση της κρητικής διατροφής.

«Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Κιέβου αποδίδει καρπούς, τόσο στο θέμα της προώθησης των κρητικών προϊόντων, όσο και σ΄εκείνο της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος, καθώς ο τουρισμός και η αγροτική οικονομία αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού μας» δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...