Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Φρένο» στην ασυδοσία των τραπεζών

Συνάντηση με Σκορδά και  εκπροσώπους του εμπορικών και επιχειρηματικών φορέων του Ηρακλείου-

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 29 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Αθ. Σκορδά, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη, τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μ. Κουμαντάκη, τον Αντιπρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μ. Μελισσείδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Εξαγωγέων Ηρακλείου κ. Γ.Ανδρεαδάκη, τον Πρόεδρο των Επιχειρήσεων Στάθμευσης Κλειστού Τύπου κ. Χ. Παπαδάκη και τον Νομικό Σύμβουλο του Ε.Β.Ε.Η., κ. Α. Βγόντζα, στο πλαίσιο της ανάγκης δημιουργίας αυστηρού θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των τραπεζών.

Κατά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ηρακλείου, ενημέρωσε τον κ. Σκορδά για την ανάγκη  ενός ολοκληρωμένου και κυρίως αυστηρού θεσμικού πλαισίου που να διέπει την λειτουργία των τραπεζικών ιδρυμάτων, προασπίζοντας τα νοικοκυριά, τους εργαζομένους και τους επιχειρηματίες και για την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεων προς τα τραπεζικά ιδρύματα, τόσο των στεγαστικών, όσο και μέρους των επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων, θέματα τα οποία με κοινοβουλευτική παρέμβαση από εχθές έχει ζητήσει από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι  εκπρόσωποι των εμπορικών και επιχειρηματικών φορέων του Ηρακλείου καταθέτοντας υπόμνημα με προτάσεις υπογεγραμμένες από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ, το Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...