Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εισέβαλαν στην τράπεζα με μπουλντόζα και άρπαξαν 500.000 ευρώ

Αυτούς τους ληστές δεν θα μπορούσε να τους σταματήσει κανείς. Ο λόγος για τους δράστες της ληστείας στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στα Ανώγεια Ρεθύμνου, οι οποίοι μπούκαραν στην τράπεζα με μία μπουλντόζα και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο που είχε περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στο ορεινό χωριό του Ψηλορείτη το οποίο για δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αναστατώνεται από άγνωστους, οι οποίοι «χτύπησαν» την Αγροτική Τράπεζα της περιοχής.

Με σύμμαχο τον ισχυρό άνεμο και ένα  χωματουργικό όχημα, έσπασαν την πρόσοψη της τράπεζας, εισέβαλαν μαζί με το βαρύ όχημα εντός του υποκαταστήματος, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν μέσα σε «τυφλό» δωμάτιο. Σε ελάχιστα λεπτά και υπό τους ήχους του συναγερμού οι δράστες έσυραν με ιμάντες και φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε αγροτικό όχημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πριν προλάβει να φθάσει η αστυνομία.

Οι αρχές που από το πρωί έχουν οργανώσει επιχείρηση εντοπισμού των άγνωστων δραστών, συλλέγουν όλα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Ήδη στο χωριό Αξός, λίγα χιλιόμετρα πριν τα Ανώγεια, η αστυνομία εντόπισε ένα καμμένο όχημα το οποίο εξετάζεται αν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο αριθμός των δραστών πρέπει να είναι τρεις, να γνώριζαν τους χώρους τις τράπεζας και να γνώριζαν την ύπαρξη του πολύ μεγάλου ποσού μέσα στο χρηματοκιβτιο δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες θα ξεκινούσε η καταβολή συντάξεων και δώρου Χριστουγέννων


Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...