Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Δίσκος της Φαιστού... στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ηρακλείου


Μία νέα ηλεκτρονική όψη μέσα από μια διαδραστική κατασκευή, αναμένεται να λάβει η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης. 

Μεγάλοι φωτεινοί κύβοι, οι οποίοι θα... έχουν πάνω τους φωτεινά ανάγλυφα του Δίσκου της Φαιστού αναμένεται να τοποθετηθούν πάνω από τον ιμάντα των αποσκευών και να κοσμούν την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ηρακλείου. Μάλιστα, κατά την διάρκεια παρουσίασης που έγινε στο Ινστιτούτο Πληροφορικής, μέλη της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, ενημερώθηκαν για τη νέα αυτή μορφή που πρόκειται να λάβει η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Σύμφωνα με το project που πρόκειται να τοποθετηθεί στην αίθουσα αφίξεων, εκτός από τους μεγάλους φωτεινούς κύβους με τα ανάγλυφα του Δίσκου της Φαιστού που θα μπούν πάνω από τον ιμάντα των αποσκευών, στο κάτω μέρος της κατασκευής θα υπάρχει μια μεγάλη διαδραστική οθόνη αφής, στην οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αξιοθέατα και τις διαδρομές ολόκληρης της Κρήτης. Μέσα από τις συγκεκριμένες αλλαγές, υπάρχει η προσδοκία το αεροδρόμιο να αποκτήσει μια περισσότερο σύγχρονη και φιλική προς τους επισκέπτες αίθουσα.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...