Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διακοπές της ΔΕΗ βύθισαν γειτονιές στο σκοτάδι

Ολόκληρες γειτονιές βυθίστηκαν στο σκοτάδι λόγω των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ, ενώ το πρόβλημα αναμένεται μέρα με τη μέρα να παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Τους καταναλωτές της επιχείρησης σε ολόκληρη την Κρήτη περιμένει ένας νέος Γολγοθάς ταλαιπωρίας καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για συνεχείς διακοπές ρεύματος τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην ενδοχώρα του νησιού.

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης είναι αποφασισμένοι για ολομέτωπη σύγκρουση με την κυβέρνηση και έχουν ήδη αποφασίσει να ... κατεβάσουν τους διακόπτες της παραγωγής. Ήδη οι κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Κρήτη έκαναν χθες την εμφάνισή του. Προς το παρόν οι καιρικές συνθήκες κρατούν σε χαμηλά φορτία τη ζήτηση και το πρόβλημα των διακοπών περιορίζεται, σε διάρκεια, το πολύ μία ώρα.
Θέλουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Αν είναι να μας αφανίσουν, θα πέσουμε όρθιοι, δηλώνει στο prismanews.gr ο εκπρόσωπος των τεχνικών της ΔΕΗ στην Κρήτη Γιάννης Βρέντζος. Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές για καταναλωτές και επιχειρήσεις που τα επόμενα 24ωρα θα έχουν καθημερινά των φόβο πολύωρων διακοπών ρεύματος. Ουσιαστικά, το προσωπικό της ΔΕΗ μπαίνει σε τροχιά κινητοποιήσεων, το φορτίο παραγωγής δεν θα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Κρήτης και η ΔΕΗ θα κληθεί να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...