Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ.Μαρτένς στις Βρυξέλες

Σε συνέχεια των επαφών του Ελληνα Πρωθυπουργό με τον κ. Μπαρόζο και τους άλλους Πρωθυπουργούς στις Βρυξέλες ,ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Βίλφρεντ Μαρτένς, πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου και φίλο της Ελλάδας, τον επικεφαλής του Λαϊκού κόμματος στην Ευρώπη κ.Γιόζεφ Ντολ καθώς επίσης και με τον Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ.Αντόνιο Λόπεζ Εστουρίς .

Ο κ.Κεφαλογιάννης αφού τους ευχαρίστησε για την βοήθεια τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τόνισε πως η χώρα μας και λαός της έκαναν ότι έπρεπε για την αντιμετωπίσει της σημερινής κρίσης και πως τώρα ήλθε η ώρα της Ευρώπης να τηρήσει τις υποσχέσεις της για να βγεί οριστική η Ελλάδα από την κρίση.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Μαρτένς, ο κ. Μ.Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα μια εξαιρετική συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ τον κ. Μαρτένς, για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης.

Πως θα ξανακερδίσουμε τις καρδιές των Ευρωπαίων και κυρίως των Ελλήνων πολιτών και πως θα συντονίσουμε τις δράσεις μας σε αυτήν την κατεύθυνση .

Συζητήσαμε, επίσης το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική οικονομία και κυρίως η Ελληνική κοινωνία. Ο κ. Μαρτένς ένας παραδοσιακός φίλος της Ελλάδας, που πάντα στηρίζει τις ελληνικές θέσεις και πάντα προσπαθεί στo πλαίσιο των δυνατοτήτων που του δίνει η θέση του, να βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει σήμερα η χώρα μας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πιστεύουμε ότι, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τις συναντήσεις που είχε ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένα θετική κατεύθυνση και η Ελλάδα θα καταφέρει αυτά που αξίζουν στο Λαό και την Ιστορία της. Χθές εξάλου ο κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης εκπροσώπησε την Ελλάδα μαζί με τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Ανδρέα Λομβερδο στην Γενική Συνέλευση του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο στην Πράγα . Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις της ΕΛΛΑΔΟΣ ότι παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά οι πατρίδα μας σήμερα η χώρα μας και ο λαός μας , αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης . Στις παρεμβάσεις του έθεσε επίσης στους συνομιλητές του τα θέματα της Ασφαλείας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή καθώς επίσης και το καυτό για την χώρα μας θέμα της Λαθρομετανάστευσης. Ο Γ.Γ της Ν.Δ κ. Κεφαλογιάννης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Αντρές Ρασμουσεν και τους Πρωθυπουργούς της Τσεχίας Πέτρ Νέκας , της Γεωργίας Μίκλ Σακασβίλι ,του Μαυροβουνίου Φιλίππου Βιτζάνοβιτς και Σκοπίων Νικόλας Γκρουέσκι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...