Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Γιατί καθυστερεί ο ΟΓΑ στην εξόφληση χρεών προς στους ιδιοκτήτες ταξί την στιγμή που σε άλλους Νομούς της χώρας έχουν καταβληθεί;

Ζητά να μάθει ο Λ. Αυγενάκης


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης έφερε στη Βουλή το ζήτημα της «μη εξόφλησης χρεών του ΟΓΑ προς στους ιδιοκτήτες ταξί» μέσω της Κοινοβουλευτικής του παρέμβασης προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση και Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Στην παρέμβασή του, ο Βουλευτής  υπογραμμίζει ότι: «Σε αρκετούς Νομούς, όπως για παράδειγμα στον Νομό Λακωνίας και Ιωαννίνων, έχει εξοφληθεί το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που χρωστάει ο ΟΓΑ προς τους ιδιοκτήτες ταξί για τη μεταφορά των νεφροπαθών.  Ενώ το ΙΚΑ Ηρακλείου ενημερώνει ότι έχει καταβάλλει σημαντικό μέρος του ποσού που οφείλει στους ιδιοκτήτες ταξί για την μετακίνηση των νεφροπαθών, την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες ταξί, μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στον ΟΓΑ λόγω της έλλειψης προσωπικού στο τμήμα παροχών».
Επειδή, κατά τον κ. Αυγενάκη «το πρόβλημα της καθυστερημένης εξόφλησης του ποσού του ΟΓΑ προς στους ιδιοκτήτες ταξί οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού στο τμήμα παροχών του ΟΓΑ Ηρακλείου και όχι στην έλλειψη κονδυλίου» ζήτησε από τους Υπουργούς να τον ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν από κοινού προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα της δυσλειτουργίας του ΟΓΑ Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του τμήματος παροχών λόγω της έλλειψης προσωπικού.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...