Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στο αρχείο η υπόθεση της Βρετανίδας που είχε βρεθεί νεκρή στο λιμάνι Ηρακλείου

Το δρόμο για το αρχείο και όχι για τις δικαστικές αίθουσες παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της Βρετανίδας Jean Hanlon το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε να επιπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο του 2009 ενώ τα ίχνη της αγνοούνταν για 4 ημέρες.

Εφόσον δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία και με το δεδομένο ότι οι δυο άνδρες - γνωστοί της 54χρονης - που είχαν κληθεί σε απολογία απαλλάχθηκαν με βούλευμα η διερεύνηση της υπόθεσης οδηγείται σε αδιέξοδο με την τρεις γιους της άτυχης γυναίκας να εκφράζουν την απογοήτευσή τους αφού από την πρώτη στιγμή ζητούν δικαίωση στη μνήμη της μητέρας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Hanlon αρχικά είχε αποδοθεί σε πνιγμό σύμφωνα και με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, ενώ στην συμπληρωματική εξέταση αναφερόταν ότι ο θάνατός της επήλθε από πτώση και πρόσκρουση στο έδαφος ενώ υπήρξε η εκτίμηση ότι μεταφέρθηκε νεκρή στη θάλασσα. Τελικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ανθρωποκτονία.

Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία χρόνια ζούσε στην περιοχή των Γουβών ενώ περιγραφόταν από το φιλικό της περιβάλλον ως ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο.


PRISMANEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...