Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

"Κιβωτός" Web Tv από την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

Η ΑΘΠ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψη του στην ιστορική Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τα εγκαίνια του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Μητροπόλεως θα τελέσει  και τα εγκαίνια του Διαδυκτιακού Τηλεοπτικού Σταθμού της Μητροπόλεως Web TV.
Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο οποιος είναι ο πρώτος Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός στην Κρήτη, θα φιλοξενηθεί στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Μητροπόλεως και θα λειτουργεί παράλληλα με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως.

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.Αμφιλόχιος η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες επιθυμεί και μέσα από τον Τηλεοπτικό Σταθμό που θα εγκαινιάσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, να καταθέσει την μαρτυρία της και την ταπεινή διακονία της στους αδελφούς μας της διασποράς ως και σε όλους τους αποδέκτες και χρήστες της διαδυκτιακής τηλεόρασης.

Το όνομα «ΚΙΒΩΤΟΣ» που δώσαμε στον τηλεοπτικό σταθμό, συνέχισε ο κ. Αμφιλόχιος έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Αν όπως έλεγε ο Ντοστογιέφσκυ η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, τότε αυτός ο κόσμος αν όντως θέλει να σωθεί χρειάζεται να βρεθεί μέσα στην αγάπη και την αγκάλη της Εκκλησίας που είναι η Κιβωτός του κόσμου, σ΄αυτή την κοσμογονία και χαλασμό της νέας πραγματικότητας.

Στόχος μας είναι, σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος, ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Μητροπόλεώς μας να γίνει βήμα και ευκαιρία για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Φορείς και πρόσωπα οφείλουν να αναδείξουν - να αναδείξομε- τον πολιτισμό, την παράδοση, τον αδαπάνητο πλούτο και κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής, την ιστορία της, οποία χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Καλούμε και προσκαλούμε, κατέληξε ο κ. Αμφιλόχιος, τους ανθρώπους του τόπου και της ευρύτερης περιοχής όχι μόνο να παραστούν στα Εγκαίνια του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, τα οποία θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, αλλά και να αγκαλιάσουν τις δράσεις του Πολύκεντρου, μεταξύ τών οποιων και ο Τηλεοπτικός Σταθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...