Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το νέο πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης

Το πρόγραμμά της για τη σεζόν 2012 – 2013 παρουσίασε η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, σε εκδήλωση με πλήθος κόσμου στο Πολυχώρο Mega Place στα Χανιά.
 
Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα η Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη νέα Χειμερινή σεζόν, έγινε με τη χρήση σύγχρονης οπτικοακουστικής τεχνολογίας και όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο, στα οποία προβλήθηκαν τα πρόσωπα της Νέας Τηλεόρασης, η πλούσια κοινωνική δράση του Σταθμού, το νέο του πρόγραμμα  καθώς και οι  σύγχρονες τεχνολογίες στις οποίες επενδύει.

Την εκδήλωση άνοιξε η Δημοσιογράφος και διευθύντρια ενημέρωσης του σταθμού Ευτυχία Πενταράκη,  καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, ενώ στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής Της Νέας Τηλεόρασης Γιώργος Παπακωνσταντής αναφέρθηκε στην πορεία της Νέας Τηλεόρασης τα 8 χρόνια από την ίδρυσή της. Τόνισε ότι ανήκει στο συνεταιρισμό ΙΝΚΑ και πρόκειται στην ουσία για ένα σταθμό λαϊκής βάσης, ο οποίος είναι στρατευμένος στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της οικονομίας αναφέροντας μεταξύ άλλων για τους ανθρώπους της Νέας Τηλεόρασης … «Είμαστε στρατευμένοι στην ποιότητα, στην ευπρέπεια και στο διάλογο».

Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα, τόνισε ότι η φετινή τηλεοπτική σαιζόν διαμορφώνεται σε ένα κλίμα γενικευμένης κρίσης και για το λόγο αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενημέρωση με αξιοπιστία, συνέπεια, κριτική σκέψη, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Η παρουσίαση των νέων εκπομπών του φετινού προγράμματος έγινε από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ Μαριάννα Μηλάκη, η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα αναφέρθηκε στις τρεις βασικές συνιστώσες της επιτυχίας. Στην Ομαδική δουλειά, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Κος Στ. Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Ν.  Καλογερής, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνου και Πλατανιά κ.κ. Μαρινάκης και Μαλανδράκης, αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής και περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και  των άλλων αρχών, ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης αρκετοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ Κρήτης κος Μ. Αεράκης, η τ. Στασινοπούλου και ο γνωστός chef Β. Καλλίδης, ενώ παρέστησαν επίσης αρκετοί επιχειρηματίες καθώς και στελέχη διαφημιστικών εταιρειών από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...