Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

37.500 ευρώ ρούχα έκανε δώρο Ρώσος σκαφάτος στην Κρητικιά Δήμητρα Αλεξαδράκη [2 βίντεο]

«Γούρικη» φαίνεται να είναι η απόφαση της Κρητικιάς νικήτριας του Miss Europe Face και φιναλίστ του Next Top Model, Δήμητρας Αλεξανδράκη, να παραμείνει στην Μύκονο μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αφού εκεί ήταν που την είδε 40χρονος Ρώσος σκαφάτος και την οδήγησε στην πλησιέστερη μπουτίκ για να αγοράσει ότι ήθελε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ψαρρού στην οποία κατάφθεσε με το μήκους 70 μέτρων σκάφος του ο 40χρονος επιχειρηματίας. Η Δήμητρα, ως συνήθως τους τελευταίους μήνες, λιαζόταν στην παραλία. Εκείνος την είδε, την πλησίασε και της πρότεινε να επισκεφθούν επίτοπου την πολυτελή μπουτίκ Luisa Beach που βρίσκεται στον χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που ανέδειξε το «πικάντικο» αυτό θέμα, ο Ρώσος «ευεγέρτης» δεν έκανε καμιά γκριμάτσα έκπληξης ή δυσφορίας όταν άκουσε την λυπητερή από την υπάλληλο της μπουτικ.

Αντιθέτως πλήρωσε τον λογαριασμό των 37.500 ευρώ και στην συνέχεια απόλαυσε φαγητό και χορό με την ελληνίδα μοντέλα στο εστιατόριο Nammos.

Να επισημανθεί ότι, λίγες μέρες πριν, η Δήμητρα είχε συστηθεί και με τον Στέφεν Μπόλντουιν ο οποίος βρέθηκε στην Ψαρρού στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα που γυρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...