Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η έξωση ξαναστέλνει την οικογένεια στο αυτοκίνητο - "παράγκα"

Το όνειρο για την 33χρονη Γαρυφαλλιά δεν κράτησε ούτε μήνα. Τότε, στα μέσα του καλοκαιριού κάποιοι την συμπόνεσαν, βλέποντας την 5μελή οικογένειά της να μένει στο μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, ένα αυτοκίνητο, απέναντι από... το Τάλως, και βρήκαν μια καμαρούλα για το ζευγάρι και τα τρία παιδιά του, ηλικίας 16,14 και 9 ετών.

Η ίδια, χρόνια καθαρίστρια, κι ο άνδρας της επαγγελματίας οδηγός, ζουν όχι μόνο με την αγωνία για μια δουλειά κι ένα πιάτο φαΐ, αλλά και με τον εφιάλτη της στέγης. Μοναδικό έσοδο για την οικογένεια, το επίδομα της Πρόνοιας, που κι αυτό έχει καθυστερήσει για πάνω από 6 μήνες. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στα Καμίνια, αφού ... είδε κι απόειδε, τους ζητάει εδώ και μέρες, επιτακτικά, να εγκαταλείψουν το σπίτι.

Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν και σ'ακολουθούν σαν τη σκιά σου και η Γαρυφαλλιά που πίστεψε πως με "αποκούμπι" το σπίτι, θα'βρισκε δουλειά για εκείνη και το σύζυγό της, χάνει και πάλι τον κόσμο κάτω από τα πόδια της και ζητάει βοήθεια.

Ένα κινητό τηλέφωνο (6986051100) κι ένα λογαριασμός της Alpha Bank (664-0021-173385) είναι οι σανίδες σωτηρίας της. Το πρώτο , αν χτυπήσει από κάποιο συμπολίτη μας, που θα προσφέρει βοήθεια και ο λογαριασμός για όσους από εμάς έχουμε περιθώριο να ενισχύσουμε την οικογένεια.

Άραγε ... ακούει κανείς;
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...