Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διώξεις σε τέσσερις για το καλάσνικοφ στο ψυγείο

Εναντίον τεσσάρων ατόμων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το καλάσνικοφ που ένας 41χρονος επιχείρησε να στείλει σε έναν 45χρονο στην Αθήνα, σε δέμα, μέσω μεταφορικής εταιρείας και συγκεκριμένα... μέσα σε ψυγείο, όπου συνήθως μεταφέρονται τρόφιμα.

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν στο 41χρονο φερόμενος ως αποστολέα και στο 45χρονο παραλήπτη από την Αθήνα, ο οποίος μετήχθη στο Ηράκλειο, καθώς και στον οδηγό του φορτηγού - ψυγείου και στον ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας.

Οι διώξεις αφορούν σε μεταφορά οπλοπολυβόλου τύπου καλάσνικοφ.

Ο 41χρονος φερόμενος ως αποστολέας του πολεμικού όπλου παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορήθηκε για ηθική αυτουργία σε μεταφορά υποπολυβόλου. Μάλιστα, συνελήφθη και η σύζυγός του, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ένα αστυνομικό γκλομπ και 1,6 γρ. ακατέργαστης κάνναβης. Η ίδια δήλωσε πλήρη άγνοια και ο σύζυγός της ανέλαβε την ευθύνη, ενώ ορίστηκε για τη γυναίκα τακτική δικάσιμος για τις 20 Δεκεμβρίου.

Τόσο ο φερόμενος ως αποστολέας όσο και ο φερόμενος ως παραλήπτης από την Αθήνα έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο στις 09.00 το πρωί.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...