Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαράζ συλλήψεων στα Χανιά για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Σε σειρά συλλήψεων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες και το Σάββατο οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Ειδικότερα, συνελήφθη προχθές, το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της δίκυκλης αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων (ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 50χρονος από την Αλγερία, κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ο 50χρονος έριξε στο έδαφος πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους 7,5 γραμμαρίων και επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους δύο γραμμαρίων σε μία αυτοσχέδια συσκευασία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συνέχεια στην οικία του ίδιου και του σύνοικου του, 30χρονου ομοεθνή του, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους εκατόν εβδομήντα έξι γρ.

-Εκατόν δώδεκα κενές νάιλον συσκευασίες, όμοιες με εκείνες που χρησιμοποίησε ο 50χρονος για τη μεταφορά της κάνναβης,

-το χρηματικό ποσό των εκατόν τριάντα (130) ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,

-ένα πλαστό Δελτίο Ταυτότητας αλλοδαπής Χώρας που έφερε φωτογραφία του συλληφθέντα,

-ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος απουσίαζε κατά τον έλεγχο - έρευνα και αναζητείται, ενώ σε βάρος του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος εμφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από κ. Ανακριτή Χανίων για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Επίσης χθες το απόγευμα, στα Χανιά, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη ένας Αλγερινός 21 ετών, ετών διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων σε δύο συσκευασίες και πέντε δισκία ναρκωτικού σκευάσματος, χωρίς απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Τέλος, χθες το βράδυ συνελήφθη στις Μουρνιές, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

- Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...