Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Δυο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου

«Ανάσα» στον τουρισμό και στην τοπική οικονομία έδωσε η άφιξη δύο κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Ηρακλείου, τα οποία μετέφεραν συνολικά στην πόλη 3.600 επισκέπτες και 1.330 μέλη πληρώματος.  
Πρόκειται για τα κρουαζιερόπλοια Mein Schiff 1 και AIDA Aura, τα οποία κατέπλευσαν στην Κρήτη με πληρότητες που άγγιξαν το 100%.

Στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου πραγματοποίησαν επίσκεψη για καλωσόρισμα και ανταλλαγή δώρων στο κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 1, το οποίο θα πραγματοποιήσει φέτος 10 προσεγγίσεις στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέροντας συνολικά 27.950 επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκαν στον καπετάνιο κ. Remko Fehr, και σε στελέχη του πληρώματος οι τελευταίες τεχνολογικές διευκολύνσεις προς τους επιβάτες και σειρά έργων/παρεμβάσεων που εκτελεί η ΟΛΗ ΑΕ, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων.

Ιδιαίτερη παρουσίαση έγινε για τη δωρεάν εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και το city info on wheels και το κινητό γραφείο πληροφοριών, το οποίο αποτελεί μια ρηξικέλευθη και ταυτόχρονα πρωτοποριακή ιδέα για τα μέχρι τώρα ελληνικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...