Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Σητεία: Ο λαγός του "έπεσε" βαρύς

Ο λαγός έπεσε "βαρύς" σε ένα 22χρονο που είχε βγει για... κυνήγι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μουλιανών του Δήμου Σητείας αλλά συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας.

Συγκεκριμένα κι έπειτα από καταγγελία υπαλλήλων θηροφυλακής Σητείας, σχετικά με Ι.Χ.Ε ευκίνητο, του οποίου οι επιβαίνοντες κινούνταν σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Μουλιανών, με σκοπό την παράνομη θήρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος ο οποίος στην θέα των αστυνομικών, πέταξε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ο αριθμός του οποίου είχε αλλοιωθεί και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγο αργότερα. Σε έρευνα που διενήργησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε ένας αυτοσχέδιος προβολέας και κατά την αστυνομική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, προέκυψε ότι είχε πιάσει παράνομα δύο λαγούς.

Ο αυτοσχέδιος προβολέας και το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν. Το κυνηγετικό όπλο θα αποσταλεί στην Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...